۱۴ شهریور ۱۴۰۵، ۱۴:۱۹

جلوگیری از خروج غیرقانونی ۶ تن مرغ زنده از شهرستان میانه

جلوگیری از خروج غیرقانونی ۶ تن مرغ زنده از شهرستان میانه

میانه- فرمانده انتظامی شهرستان میانه از توقیف یک دستگاه کامیونت و کشف حدود یک هزار و ۹۰۰ قطعه مرغ زنده به وزن تقریبی ۶ تن، فاقد هرگونه مجوز حمل، هنگام خروج غیرقانونی از این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسن رفیعی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر اظهار کرد: مأموران پلیس ایستگاه شهید فرجی شهرستان میانه حین کنترل خودروهای عبوری، به یک دستگاه کامیونت مشکوک شده و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

وی افزود: مأموران در بازرسی از این خودرو، حدود یک هزار و ۹۰۰ قطعه مرغ زنده به وزن تقریبی ۶ تن را کشف کردند که فاقد هرگونه مجوز حمل بوده و بدون مجوزهای قانونی در حال خروج از شهرستان میانه بود.

فرمانده انتظامی شهرستان میانه با اشاره به توقیف خودرو و تحویل محموله مکشوفه به مراجع ذی‌صلاح، خاطرنشان کرد: پلیس با جدیت با هرگونه حمل و جابه‌جایی غیرمجاز دام و طیور برخورد می‌کند و اجازه نخواهد داد اقدامات غیرقانونی، سلامت عمومی و امنیت اقتصادی جامعه را به خطر بیندازد.

کد مطلب 6937998

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha